Plateste cu cardul online si beneficiezi de LIVRARE la un pret promotional de doar 9.99 Lei pentru toata perioada de VARA. Clientii oniogift.ro au primit cadoul in medie la 1 zi dupa ce au comandat. Comanda si tu acum!

Work from Home

Afiseaza: 1-30 din 47 produse

 Filtre

Accesul tot mai ușor la internet și la noile tehnologii care fac posibilă comunicarea la distanță aduc deja schimbări importante și pe piața muncii. Multe companii cumva fortate de perioda de pandemie pe care o traversam au început să permită angajaților să lucreze de acasă, în regim telemuncă (job de acasă permanent) sau în regim work from home (doar câteva zile lucrate de acasă). Multe probleme pot fi rezolvate online, iar ședințele clasice pot fi înlocuite, la nevoie, cu ședințe prin Skype sau WhatsApp. Programul de muncă mult mai flexibil, care va deveni în scurt timp o regulă și la noi în țară, presupune multe avantaje pentru angajat și pentru companie, dar și unele dezavantaje. Iată ce trebuie să știi dacă și tu te-ai gândit să aplici pentru acest sistem modern de lucru.
Angajații sunt mai mulțumiți și astfel vor rămâne mai mult timp în companie: munca de acasă poate fi o metodă eficientă și simplă de fidelizare a unui angajat.

Pot fi angajate și persoane cu dizabilități, care sunt specialiști foarte buni pe un anumit domeniu, dar care nu s-ar putea deplasa zilnic până la un loc de muncă.

Angajații vor fi mai productivi, pentru că se simt mai relaxați, mai puțin stresați și nu mai pierd timp prețios în trafic.

Companiile pot închiria un spațiu mai mic de birouri atunci când mulți angajați lucrează de acasă. În acest fel vor face economii importante cu chiria și cu echipamentele.

Îți faci singur programul: poți începe să lucrezi la ce oră dorești, poți face câte pauze vrei, poți să ieși la o cafenea sau în parc și să lucrezi de acolo, important este ca la finalul zilei să fie gata tot ce aveai de făcut pe ziua respectivă.

Nu pierzi timp în trafic.

Nu te distrag alți colegi de la muncă, nu ai conflicte cu ei.

Poți sta în haine confortabile, nu ești obligat să ai o anumită ținută.

Economisești banii de transport, pentru că nu trebuie să te deplasezi în altă parte. În plus, nu mai trebuie să-ți comanzi mâncare, pentru că mănânci la tine acasă.

Te poți ocupa și de unele probleme personale: îți ajuți copilul la teme, ai grijă de el dacă este bolnav, scoți câinele la plimbare.

E timpul sa iti amenajezi locul de munca de acasa cu tot ce ai nevoie accesand categoria Munca de acasa de pe site ul nostru. Comanda si noi iti livram in siguranta.

Suport clienti Luni - Vineri 09:30 -18:00

0729406420 office@oniogift.ro
VWO Optimizely

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!