Durata de livrare: 1 - 2 zile lucratoare
Potrivit conventiei, vinurile albe și rose se servesc reci, iar cele rosii se servesc la temperatura camerei, termeni destul de vagi. Ei bine, daca vom fi mult mai exacti, placerea servirii unui vin de calitate va fi mult amplificata. Vinurile albe și rose seci trebuie servite reci la 8-12 C; vinurile albe demi dulci, licoroase, vinurile spumante, sampania se servesc la temperaturi mai scazute 6-8 C; vinurile rosii, usoare se servesc la temperatura subsolului 10-12 C; vinurile rosii, tari, corpolente se servesc la temperatura incaperii 18-19 C. De regula, cu cat este mai cald vinul, cu atat emite mai multi compusi volatili si cu atat mai puternice o sa fie aromele. Un vin roșu servit prea cald, sa zicem la 24 C, va intra in procesul ireversibil de otetire si rasuflare. Daca vreti sa beneficiati de aroma maxima a vinului rosu, alb ori rose serviti-le la o temperatura intre 15 si 18 C. Termometrul digital pentru vin este instrumentul care ne va ajuta sa descoperim vinul in toata splendoarea aromelor sale. Fa-ti cadou acest termometru sau fa-l cadou persoanei care stii ca este un bun consumator.
Detalii: Display LCD, Poate fi folosit pentru sticle cu diametrul situat intre 65 - 80 mm, Masoara temperaturi intre 9 si 70 garde C, Deviere maxima 1 grad, Dimensiuni: 8 x 8 x 5 cm, Material: Aluminiu
Scrie un review